zaterdag 31 augustus 2013

Deelnemers vakjury ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'' zijn bekend!Vandaag kunnen we de vakjury bekend maken voor de ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'', die Sint Maria's Gallery organiseert samen met Museum Rotterdam. We hebben drie mensen kunnen 'strikken' die, ieder op hun manier, een actieve en positieve bijdrage leveren t.b.v. een levendig kunst en cultuurklimaat in Rotterdam. Wij van Sint Maria's Gallery stellen dan ook met gepaste trots de leden van de vakjury aan jullie voor:

Anton Hoeksema, Coördinator Art Office van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam (CBK).

Liesbeth van der Zeeuw, Conservator Beeldende Kunst Museum Rotterdam 
Menno Rosier, Cultuurscout deelgemeente Rotterdam Centrum

Zij zullen zich na opening van de expositie op 14 september buigen over de inzendingen voor de wedstrijd en deze beoordelen op criteria als compositie, techniek en materiaalgebruik en natuurlijk verbeeldingskracht en hoe het thema ''Rotterdam'' verwerkt is in het kunstwerk. Uiteindelijk kiest de jury de winnaar van de wedstrijd ''Echte Rotterdammers Maken Kunst''.

Eén winnaar, in ieder geval. Want, ook de bezoekers van de galerie ook een stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk en kiezen zo de winnaar van de publieksprijs!

Beide winaars worden bekend gemaakt tijdens de finissage van de expositie op zondag 6 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur. En natuurlijk gaan zij niet met lege handen naar huis: voor beide winnaars ligt een leuk prijzenpakket klaar!

Wie weet ben jij wel één van de winnaars! Meld jouw kunstwerk over ''Rotterdam'' hier aan. Je hebt tot en met 5 september 00.00 uur de tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten