zaterdag 24 augustus 2013

Welkom op Sint Maria's Blog!

Welkom op het gloednieuwe blog van Sint Maria's Gallery, de rondreizende pop-up kunstgalerie & kunstwinkel voor ondernemende kunstenaars! Op deze plek houden we je graag op de hoogte van huidige en komende exposities, art events en overige projecten waar Sint Maria's Gallery zal verschijnen ofwel ''op-poppen''.

Sint Maria's Gallery streek eerder dit jaar neer aan de Sint Mariastraat 142b, waar in twee maanden tijd vier heel mooie en goedbezochte exposities werden georganiseerd. In die korte tijd wist 'Maria' een heuse fanbase op te bouwen, die het ondernemende en toegankelijke concept weten te waarderen. Er waren vele mooie en waardevolle ontmoetingen met de exposerende kunstenaars en bezoekers, waarvan een deel nog nooit eerder een voet binnen een galerie had gezet. Binnenkort delen we op dit blog een paar van de mooiste verhalen uit die periode.Expo 'En Groupe II' foto (c) 2013 W. Scholten

Nu pakken we door, op naar de volgende locatie. Want Sint Maria's Gallery strijkt binnenkort neer op de Schietbaanstraat 21, voor de kunstexpositie èn wedstrijd ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'' in die Sint Maria's Gallery organiseert in samenwerking met Museum Rotterdam, waarvoor iedere kunstenaar, amateur of professioneel, een kunstwerk kan aanmelden, mits dat geïnspireerd is op het thema ''Rotterdam''. Vanaf maandag 26 augustus staat alle informatie over deze expositie en wedstrijd hier online en lees je meer over hoe je je (online) kunt aanmelden, de aanmeldingstermijn en de deelnamevoorwaarden.

Voor wie heel erg graag meer wil weten, volg ons op Facebook of stuur een email.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten