zondag 25 augustus 2013

Inschrijving kunstwedstrijd ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'' geopend!Op 14 september a.s. opent Sint Maria's Gallery de deuren op een nieuwe locatie, t.w. Schietbaanstraat 21. In samenwerking met Museum Rotterdam organiseert 'Maria' de kunstwedstrijd en expositie 'Echte Rotterdammers Maken Kunst', met als thema 'Rottedam', in de breedste zin des woords.

Is de stad Rotterdam jouw muze of juist haar markante bewoners? Zijn de skyline en de architectuur jouw inspiratiebron of de mensen die er in wonen, leven, werken, dromen en doen. Of leg jij de (verborgen) natuur in de (binnen)stad vast of is jouw passie de grasmat van De Kuip en de club die zijn thuiswedstrijden speelt? Of betekent dat 'Rotterdam Gevoel' voor jou iets totaal anders?

Dit is je kans om jouw werk met ons te delen, de wedstrijd en expositie staan open voor zowel professioneel als amateurkunstenaars. Inschrijven kan van maandag 26 augustus tot en met donderdag 5 september. Lees hier alles over de wedstrijd in de Deelnamevoorwaarden en meld je meteen online aan.

De expositie opent op zaterdag 14 september, van 17.00 tot 23.00 uur (een exact openingsmoment wordt z.s.m. bepaald), tijdens de opening van het project 'Echt West' van Museum Rotterdam, een route langs (raam)exposities en bijzondere locaties die het museum van 14 september tot en met 6 oktober organiseert in de Rotterdamse wijk Het Oude Westen. Op 14 september is tevens de opening van 24 Uur Cultuur, de traditionele opening van het culturele seizoen in Rotterdam.
 
Lees hier meer over het project 'Echte Rotterdammers Maken Kunst' en de bijzondere samenwerking met Museum Rotterdam.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten