donderdag 3 oktober 2013

Finissage ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'' op zondag 6 oktober: tevens uitslag wedstrijd!Met nog maar een paar dagen te gaan, is het spannend: wie zijn de winnaars van ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'', de expositie en wedstrijd die Sint Maria's Gallery organiseerde in samenwerking met Museum Rotterdam? Welke kunstenaar wist, naar het oordeel van de vakjury, het thema ''Rotterdam'' het beste of het meest beeldend te verwerken in zijn of haar inzending? Wie blijkt de uiteindelijke favoriet van het publiek? Of heeft één kunstenaar een dubbelslag gemaakt? 

We weten het op zondag 6 oktober a.s. om 17.00 uur, want dan maken we de winnaars bekend. 

Stemmen vergt uiterste concentratie, de keuze is moeilijk!
Nog twee dagen lang, vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober van 12.00 tot 18.00 uur hebben mensen kans om hun stem uit te brengen op hun favoriet! Zaterdag om 18.00 uur precies sluit de stembus en worden de laatste stemmen geteld.

Ook zo nieuwsgierig naar wie de winnaars zijn? Kom dan naar de feestelijke afsluiter van ''Echte Rotterdammers Maken Kunst'' op:

Zondag 6 oktober 16.00 tot 18.00 uur (inloop vanaf 15.30 uur) 
Sint Maria's Gallery, Schietbaanstraat 21 Rotterdam

Met om 17.00 uur bekendmaking winnaars van de wedstrijd: vakprijs en publieksfavoriet.

Tevens zwaaien we gezamenlijk ''Maria''' uit, want na 6 oktober a.s. pakt zij haar boeltje weer in en op, om weer verder te reizen naar haar volgende locatie. Want dat zij weer ergens zal verschijnen, dat staat vast, maar waar en wanneer .. dat is nog even de vraag!

Sluiting expositie en galerie om 18.00 uur. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten